Električni alati

Električni alati idealni su za poslove velikog obujma. Ovakvi su alati najčešće manje mase jer nemaju akumulator niti spremnik za gorivo, što je dodatan plus za dugotrajne poslove.

Također, takvi alati proizvode manje buke u odnosu na ostale alate. A kada je riječ o snazi, mogu gotovo u potpunosti konkurirati onim benzinskim.

Budući da rade na struju, potrebno ih je spojiti kablom u utičnicu pa ako namjeravate koristiti električni alat izvan kuće, potreban vam je produžni kabel ili neka druga vrsta alata. Isto tako, prilikom korištenja alata koji ima noževe ili oštrice, potrebno je biti na oprezu tj. točno znati gdje se nalazi kabel kako ga alat ne bi oštetio ili prerezao.

Danas postoji vrlo velik izbor električnih alata na tržištu stoga je vrlo važno odabrati alat koji omogućuje najbolje performanse za najmanje novaca. Renomirana tvrtka INGCO proizvodi električne bušilice, brusilice, pile, blanjalice, glodalice i kompresore vrlo visokih performansi. INGCO alati proizvode vrlo malo buke te su vrlo snažni i izdržljivi što ih čini idealnima za sve vrste radova.

Akumulatorski aparati

Akumulator je zapravo velika baterija koja služi kao spremnik energije. Akumulatorski alati vrlo su slični onim električnim. Iako ovakvi alati nemaju prostorno ograničenje jer ne koriste kablove, imaju vremensko ograničenje zato što svaki akumulator ima ograničeno vrijeme rada nakon kojeg ga je potrebno puniti.

Prednosti ovih alata su to što ne stvaraju buku te ne zagađuju okoliš. Mana ovakvog alata može biti trajanje akumulatorske baterije. Međutim, vrijeme rada možete produžiti ako imate rezervnu bateriju koju možete zamijeniti. Upravo zbog ove, i ne tako velike, mane trebate obratiti pozornost na izdržljivost akumulatora tj. baterije. Akumulatorski alati tvrtke INGCO imaju znatno dužu izdržljivost baterije od ostalih. Bez obzira radi li se o bušilicama, brusilicama, pilama ili pištoljima, odabir pravog alata poput onog tvrtke INGCO omogućit će vam brže i jednostavnije obavljanje posla.

Ručni alati

Ručni alat se prvi pojavio te se s vremenom sve više i više razvijao. Malo je praktičnih poslova koji se mogu u potpunosti završiti bez kvalitetnog ručnog alata. Bitna osobina ručnog alata je upravo personaliziranost, tj. prilagodba alata vama i vašem radu. Brojne su prednosti korištenja ručnog alata. Prvenstveno, ručni alat nije bučan i ne ostavlja veliki nered. Isto tako, vrlo ga je lako skladištiti u nekom ormaru.

Ključevi, odvijači, kliješta, čekići, pile i turpije, škare i klamerice samo su neki od vrhunskih proizvoda tvrtke INGCO.

Tvrtka INGCO proizvodi suvremene, kvalitetne ručne i brojne druge alate široke primjene koji su prilagođeni prema željama i potrebama kupaca, ali i namjeni samog alata.

Alate tvrtke INGCO u Hrvatskoj prodaje tvrtka UNITRG d.o.o., a možete ih pronaći  na adresi Donje Svetice 40, Zagreb. Također, UNITRG d.o.o nudi velik asortimanu te više od 3000 raznih proizvoda gdje su alati razvrstani po kategorijama te su za svaki od njih navedene karakteristike, što vam može olakšati odluku ako ste još uvijek u nedoumici koji alat odabrati.